LOV!

Hej igen nu har man lov då, om man inte har operation g period, nu ska jag bara sova!

hej igen!


Det var länge sen jag skrev här sist, det beror på att jag inte orkat och inte haft så mycket att skriva om. men om vi börjar från helgen då. i fredags var jag hemma och gjorde nästan ingenting förutom att de lite film och ta det lungt. lördag skulle min föräldrar bjuda hem några mäniskor och då viste jag att det skule bli tråkigt så jag ladda ner massa filmer och satt hela kvällen och käka nöter och chips och så på film rätt skönt. och i söndags gjorde jag läxor och va ute lite och träffa min flickvän. det är typ allt jag gjort, kommer med nästa inlägg om några dagar.

Söndag

Hej
 Idag så åkte fårn min flickvän som bor utanför stan. Förs var jag tvungen att åka buss, på bussen var det hur varmt såm hälst,, och sedan när jag satt på tågen så kom det på en liten kille och hans mamma kille satt och sparkade mig oavbutet på smalbenet, han mamma låsades som ingenting. varför kan inte bara föräldrar se till sina barn!

skolan

jag har alltid tyckt att skolan är tråkig, jag tror det beror på att jag inte gillar att plugga, men jag brukar se det från två sidor, den första är att om jag går till skolan så lär jag mig något, den andra är att om jag är hemma så får jag villa och sova sitta vid datorn. varje fredag i skolan är tråkig för man vill att lektionerna sak ta slut och att det ska bli helg, alt för den här gången

första dagen

det här är försata dagen jag är medlem här, så jag får se om jag tycker det är kul :)
skriv gärna komentarer till mig!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0